FAQ

Hier kun je de veelgestelde vragen over ANAC Unlimited en ANAC Unlimited Together terugvinden. Klik op onderstaande knoppen om snel naar het onderdeel van jouw wens te gaan!

ANAC Unlimited

Algemeen

Met ons abonnement kun je onbeperkt je auto wassen bij alle ANAC vestigingen. Je bent elke dag welkom om jouw auto te wassen, maar niet meerdere keren op één dag. Wij bieden diverse abonnementsopties aan. Hiermee heb je de mogelijkheid om één auto (één kenteken) onbeperkt te wassen met jouw favoriete wasprogramma.

Via onze website https://www.anacunlimited.com/ kun je jezelf registreren met één auto/ één kenteken. Als je al een account hebt, dan log je in met je bestaande ANAC account. In het portaal kies je voor het abonnement dat bij jou past. Het abonnementsbedrag wordt maandelijks door middel van een automatische incasso afgeschreven.

Als de inschrijving voltooid is krijg je een bevestigingsmail, zodra je deze ontvangen hebt kun je direct gebruik maken van de wasstraat. Via deze link kun je jouw abonnement eenvoudig en snel afsluiten: https://www.anacunlimited.com/

In de wasstraat wordt je abonnement aan het kenteken van je auto herkent. Het abonnement is geldig op één kenteken. Je hebt geen pas meer nodig.

Je bent elke dag welkom om jouw auto te wassen, maar niet meerdere keren op één dag.

Met een ANAC Unlimited abonnement kun je bij alle ANAC vestigingen in zowel Nederland als België terecht. Voor een overzicht van alle vestigingen klik hier: https://www.anacunlimited.com/vestigingen/ Als je in België woont is het belangrijk dat je het abonnement in de Belgische omgeving afsluit.

Als je in Nederland woont is het belangrijk dat je het abonnement in de Nederlandse omgeving afsluit. Dit scherm komt automatisch in beeld.

Je hebt met dit abonnement iedere maand recht op één interieurreiniging per kalendermaand. In de transactielijst binnen jouw online ANAC omgeving komt het verbruik te staan. Hier kun je zien of je de betreffende kalendermaand al gebruik hebt gemaakt van de interieurreiniging. Indien je al gebruik hebt gemaakt van de interieurreiniging en je wilt deze nogmaals gebruiken binnen één kalendermaand, dan wordt dit gezien als een upgrade. In dit geval wordt de interieurreiniging bij de kassa in rekening gebracht.

Wijzigingen

Je kunt je adresgegevens wijzigen in jouw eigen online ANAC omgeving. Onder het tabblad ‘Mijn gegevens’ staan jouw gegevens die bij ons bekend zijn. Door middel van de blauwe knop ‘Gegevens wijzigen’ kun je wijzigingen aanbrengen in je gegevens. Via deze link kun je inloggen in jouw eigen online ANAC omgeving: https://www.anaccarwash.com/unlimited-inloggen/

Je kunt het kenteken wijzigen in jouw eigen online ANAC omgeving. Onder het tabblad ‘Mijn gegevens’ staat een blauwe knop ‘Gegevens wijzigen’. Door middel van de blauwe knop ‘Gegevens wijzigen’ kun je jouw kenteken wijzigen. Dit is eenmaal per kalendermaand kosteloos, met een maximum van drie wijzigingen per kalenderjaar. Bij meer wijzigingen betaal je € 10,- per wijziging.

Je kunt je abonnement wijzigen in jouw eigen online ANAC omgeving. Onder het tabblad ‘Mijn abonnement’ kun je een andere abonnementsoptie kiezen. Wijzigingen gaan per eerstvolgende abonnementsperiode in. Via deze link kun je inloggen in jouw eigen online ANAC omgeving: https://www.anaccarwash.com/unlimited-inloggen/

Je kunt je abonnement opzeggen in jouw eigen online ANAC omgeving. Onder het tabblad ‘Mijn abonnement’ staat een grijze knop met ‘Beëindigen’. Als je hierop klikt wordt jouw abonnement beëindigd. Je krijgt een bevestigingsmail, waarin je door middel van een rode knop de beëindiging dient te bevestigen. Er wordt geen geld teruggestort, je kunt nog gewoon blijven wassen tot en met de datum dat je geldigheidstermijn loopt. Wij hanteren een opzegtermijn van veertien dagen voor de ingang van de nieuwe abonnementsperiode. Via deze link kun je inloggen in jouw eigen online ANAC omgeving: https://www.anaccarwash.com/unlimited-inloggen/

Je kunt bij elk bezoek aan de wasstraat een wasprogramma kiezen. Voor een upgrade betaal je dan aan de kassa in de wasstraat een eenmalig bedrag.

Zakelijk gebruik

Je kunt ook zakelijk profiteren van het abonnement. Voor taxibedrijven hanteren wij een dubbel tarief.

Je kunt je btw-factuur opvragen en exporteren in jouw eigen online ANAC omgeving. Onder het tabblad ‘Mijn transacties’ staan de wassingen en facturen. Via deze link kun je inloggen in jouw eigen online ANAC omgeving: https://www.anaccarwash.com/unlimited-inloggen/

Dit is helaas niet mogelijk. Handelaars auto’s zijn uitgesloten van deelname aan ANAC Unlimited.

Prepaid Waspas

Nee, de Prepaid Waspas blijft gewoon bestaan als betaalmiddel. Je kunt deze naast jouw abonnement blijven gebruiken voor bijvoorbeeld de wasboxen of voor een eenmalige upgrade in de wasstraat. Ook kun je het tegoed op de Prepaid Waspas gebruiken om de eerste abonnementsperiode te betalen.

Je kunt jouw tegoed inzetten om de eerste maanden van het ANAC Unlimited abonnement te betalen. Dit zal naar rato verrekend worden over het aantal dagen. We houden hierbij, voor – zolang de actie loopt, rekening met de tweede maand gratis. Het restbedrag wordt met een hele dag naar boven afgerond. Je kiest zelf hoeveel saldo je wilt gebruiken voor het abonnement. Op de website https://www.anacunlimited.com/ kun je aanklikken dat je al een ANAC account hebt. Je kunt inloggen met je eigen inloggegevens en het bestaande tegoed wordt verrekend.

Mocht je de Prepaid Waspas nog niet geregistreerd hebben, kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen bij de kassa van de wasstraat.

Het resttegoed wordt gedeeld door het aantal dagen. Bijvoorbeeld: je hebt een resttegoed van € 17,- op je Prepaid Waspas en je kiest voor een Wax + Velgen abonnement van € 24,. Het abonnement kost dan (€ 24/30) € 0,80 per dag. Er wordt altijd uitgegaan dat een maand 30 dagen heeft. Met het resttegoed van €17 kun je (naar boven afgerond) 17/0,8=21,25 = 22 dagen van het abonnement gebruik maken. De daadwerkelijke automatische incasso voor het abonnement gaat dan 22 dagen na de afsluitdatum in.

Mocht je de Prepaid Waspas nog niet geregistreerd hebben, kun je eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen bij de kassa van de wasstraat.

Tijdelijke Actie: eerste maand wasbeurt terug

Ja, deze actie geldt ook als je betaalt met de Prepaid Waspas. Als je het Polish wasprogramma kiest en je betaalt met jouw Prepaid Waspas dan krijg je een code waarmee je € 12,-korting krijgt op de eerste maand van het ANAC Unlimited abonnement. Het is belangrijk dat je Prepaid Waspas geregistreerd staat. Je kunt op de website https://www.anacunlimited.com/ inloggen met jouw bestaande ANAC account. Je kiest dan voor het kopje: ‘Al een ANAC account? Inloggen’.

Het programma Polish + interieurreiniging bestaat uit twee bedragen € 15,- voor het Polish wasprogramma en € 12,- voor de interieurreiniging. Als je bijvoorbeeld een Wax en Velgen abonnement afsluit dan wordt er € 15,- in mindering gebracht voor de eerste abonnementsmaand. Je betaalt dan slechts € 9,- voor de eerste maand ANAC Unlimited. De interieurreiniging wordt alleen in mindering gebracht als je een abonnement neemt waarbij interieurreiniging inbegrepen is.

ANAC Overig

Het is niet mogelijk om op een andere manier te betalen.

ANAC Unlimited Together

Unlimited Together

Als particulier kun je maximaal 9 extra kentekens toevoegen. Jij bent zelf de hoofdabonnementhouder. Jij bent verantwoordelijk voor het toevoegen van de groepsleden en de betaling. Voor de zakelijke klant zit er geen limiet aan het aantal kentekens die toegevoegd kunnen worden. De zakelijke klant kan contact opnemen met: sales@ANACcarwash.com om dit in te regelen.

Je krijgt tot maar liefst 12 % korting! Elk extra kenteken levert volgens een staffel extra korting op voor de gehele groep.

De hoofdabonnementhouder is verantwoordelijk voor alle betalingen. De hoofdabonnementhouder wordt maandelijks automatisch geïncasseerd.

De hoofdabonnementhouder kan groepsleden toevoegen via zijn account (klantenportaal). De hoofdabonnementhouder kan ervoor kiezen om zijn inloggegevens te delen met de groepsleden.

Ja, iedereen kan zijn eigen abonnementsvorm kiezen.

Dit is mogelijk binnen het account. Afmelding kan direct plaatsvinden. Het (extra) abonnement stopt pas bij de eerstvolgende periode die niet meer wordt afgeschreven. De korting zal volgens de staffel afnemen.

Het incassomoment van de hoofdabonnementhouder is altijd leidend voor alle andere groepsleden. De eerste termijn van de andere groepsleden wordt bij aansluiten direct ingeschoten. De eerste betaling zorgt ervoor dat de termijn van de andere groepsleden gelijkgetrokken wordt met de hoofdabonnementhouder. Na die eerste betaling zal de incasso voor iedereen gelijklopen met het incassomoment van de abonnementhouder. De betaling kan alleen door de hoofdabonnementhouder gedaan worden.

Dit wordt in het klantenportaal bij betaling getoond in een overzicht.

Je kunt bij al onze vestigingen in zowel Nederlands als België terecht. Nederlandse betalingen geschieden volgens de Nederlandse betaalmogelijkheden, de Belgische betalingen geschieden volgens de Belgische beaalmogelijkheden.

Ja, je kunt je ANAC Prepaid Waspas nog gebruiken voor bijvoorbeeld een upgrade of de wasboxen. Ook kan de hoofdabonnementhouder zijn tegoed inzetten om een periode van het ANAC Unlimited abonnement te betalen. Dit wordt tijdens de betaling verrekend door ons systeem.

Je factuur kun je downloaden binnen jouw klantenportaal.

Alléén de hoofdabonnementhouder krijgt door middel van de kortingscode die hij/ zij krijgt bij de wasstraat, zijn/ haar wassing terug op de eerste abonnementsmaand.

De hoofdabonnementhouder heeft gebruik kunnen maken van deze actie tijdens het afsluiten van ANAC Unlimited. Deze korting geldt niet voor de groepsleden. De hele groep krijgt korting en dit kan oplopen tot maar liefst 12 %.

Deze kunnen niet samengevoegd worden. Kies welke ANAC Unlimited abonnementhouder hoofdabonnementhouder wordt. Beëindig alle andere abonnementen. Deze kunnen aan ANAC Unlimited Together toegevoegd worden zodra de abonnementstermijn verlopen is. 

Als je deze foutmelding krijgt bij het toevoegen van een extra kenteken aan ANAC Unlimited Together dan betekent dit dat het betreffende kenteken al een eigen ANAC Unlimited abonnement heeft. In dit geval moet het ANAC Unlimited abonnement eerst beëindigd worden door de abonnementhouder en na afloop van de abonnementstermijn kan het kenteken toegevoegd worden aan ANAC Unlimited Together.