ANAC Unlimited voor BOVAG Rijscholen

ANAC Carwash hecht veel waarde aan zowel de veiligheid op de weg als in de carwash. Wil jij de beginnende autobestuurder tijdens zijn/ haar rijopleiding ook laten ervaren hoe een carwash werkt?

Met onze abonnementsvorm ANAC Unlimited kunt je onbeperkt* je lesauto komen wassen voor een vast bedrag per maand. Twee vliegen in één klap: een glanzend visitekaartje én een leermoment voor je student!

*Onbeperkt betekent dat je je auto één keer per dag, iedere dag voor een vast bedrag per maand kunt komen wassen.

Speciaal aanbod voor BOVAG Rijscholen

BOVAG Rijscholen die een ANAC Unlimited abonnement afsluiten krijgen de tweede maand gratis! Klik hier om jezelf in te schrijven.

Dit aanbod geldt voor alle abonnementsopties:

Combideal unlimited1
Polish + Velgen intensief + 1x interieur unlimited 43
Polish + Velgen intensief unlimited1
Wax+velgen unlimited1
Combideal unlimited1
Polish + Velgen intensief + 1x interieur unlimited 43
Polish + Velgen intensief unlimited1
Wax+velgen unlimited1
Wax+velgen unlimited1
Polish + Velgen intensief unlimited1
Polish + Velgen intensief + 1x interieur unlimited 43
Combideal unlimited1

Heb je meerdere lesauto's?

Als je meerdere lesauto’s aan wil melden voor ANAC Unlimited, dan kan dat uiteraard ook! Als je nog geen lesauto aangemeld hebt, kun je dat doen via deze link. We hebben namelijk één hoofdabonnementhouder nodig. De hoofdabonnementhouder kan vervolgens via het online klantenportaal meerdere lesauto’s toevoegen. Ieder extra toegevoegde lesauto zorgt voor korting (tot max. 12% bij 10 lesauto’s in totaal) én krijgt ook een 2e maand gratis van ons! Als deze toegevoegd zijn kun je contact opnemen met ons via sales@ANACcarwash.com onder vermelding van het BOVAG Rijscholen aanbod. Wij zullen handmatig de tweede maand gratis aan iedere lesauto toekennen.

Heb je meer dan 9 extra lesauto’s die je toe wil voegen? Neem dan contact op via sales@ANACcarwash.com. Vermeld in de e-mail het BOVAG Rijscholen aanbod. Daarnaast ontvangen wij graag je bedrijfsnaam, KvK-nummer en NAW-gegevens in de e-mail. De verwerking van de e-mail kan vijf werkdagen duren. Je krijgt via de e-mail een bevestiging van ons.

Heb je al een ANAC Unlimited abonnement?

Als je al een ANAC Unlimited abonnement hebt, dan krijg je met dit speciale BOVAG Rijscholen aanbod een gratis maand erbij op elke lesauto die ingeschreven staat. Neem in dit geval contact met ons op via sales@ANACcarwash.com. Vermeld in je e-mail dat je een bestaande ANAC Unlimited klant bent en graag gebruik wil maken van het speciale BOVAG Rijscholen aanbod. De verwerking van de e-mail kan vijf werkdagen duren. Je krijgt via de e-mail een bevestiging van ons.

Voorwaarden BOVAG actie

Wat je vooraf moet weten over dit aanbod:

  • Onbeperkt betekent dat je je auto één keer per dag, iedere dag voor een vast bedrag per maand kunt komen wassen.
  • De eerste betaling geschiedt middels iDEAL. De daaropvolgende betalingen worden maandelijks automatisch afgeschreven van het rekeningnummer waar de eerste betaling voltooid is.
  • Het speciale aanbod van ANAC Carwash voor BOVAG Rijscholen is geldig t/m 31 augustus 2022.
  • ANAC Carwash en BOVAG zijn niet aansprakelijk voor schade of letsel van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of samenhangt met (deelname aan) de actie.
  • Door deel te nemen aan deze actie verklaar je kennis te hebben genomen en in te stemmen met onze Algemene Voorwaarden.
  • ANAC Carwash is niet aansprakelijk voor druk- en/ of zetfouten op deze website.
  • Op deze actie is Nederlands recht van toepassing.